/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Crește numărul victimelor incendiului din Odessa. Încă un bărbat, găsit mort în hotelul care a ars

17 august 2019, ora 16:25

Corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în hotelul din Odessa care a ars noaptea trecută. Cadavrul a fost scos de salvatori astăzi, în jurul orei 14.00. Anterior, oamenii legii au anunțat despre alte opt persoane care au murit în incendiu, iar alte zece au fost rănite.

Deocamdată, nu se cunoaște dacă printre cele 200 de persoane care erau cazate în hotelul „Tokio Star” din Odessa se aflau și moldoveni.

Șeful serviciului de presă  al Ministerului de Externe, Alex Roitman, a comunicat pentru TV8 că reprezentanții Consulatului din Odessa au luat legătura cu autoritățile ucrainene, dar nu au primit deocamdată un răspuns, dacă printre victimele incendiului se află cetățeni moldoveni.

Autoritățile Ucrainei nu cunosc deocamdată identitatea victimelor. Mai multe acte de identitate au ars în hotel. După producerea incendiului, au fost deschise două dosare penale: unul pe numele proprietarului hotelului și altul pe numele unor angajați ai Serviciului pentru Situații Excepționale, care răspund de verificările privind securitatea antiincendiară.

Omenii legii investighează trei versiuni despre cauzele producerii incendiului.

/VIDEO/ Incendiu de proporții la un hotel din Odessa. Opt persoane au murit

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram