/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Incendiu de proporții la un hotel din Odessa. Opt persoane au murit

missing
17 august 2019, ora 12:23

Opt persoane și-au pierdut viața și alte zece au fost rănite în urma unui incendiu de proporții care s-a produs noaptea trecută la hotelul „Tokio Star” din Odessa. Deocamdată, nu se anunță dacă printre victime sunt și cetățeni străini.

Șase dintre răniți se află în stare gravă la reanimare. Persoanele internate în spitalul nr.10 din Odessa, trei femei și patru bărbați, au vârstele cuprinse între 16 și 37 de ani. Unul dintre răniți este cetățean străin, scrie Unian.ua, fără a preciza din ce țară este victima.

În timpul incendiului, 150 de persoane au fost evacuate din hotel.

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenkii a cerut ca toți cei vinovați de producerea incendiului să răspundă în fața legii și a promis că personal va monitoriza situația, pentru a se convinge că proprietarul hotelului, Vadim Ciornîi va fi pedepsit.

Omul de afaceri, Vadim Ciornîi, a venit cu o reacție după incendiu: „S-a produs o catastrofă. Dacă se va dovedi că avem vreo vină, vom suporta consecințele și vom răspunde pentru asta, eu în primul rând”, a declarant acesta, citat de „Radio Svoboda”.

Poliția a publicat astăzi imagini video din interiorul hotelului care a ars și a anunțat primele versiuni despre cauzele producerii incendiului. prima versiune este incendierea intenționată cu scopul de a ascunde un omor. A doua – încălcarea regulilor  antiincendiare și cea de-a treia versiune – neglijența clienților cazați în hotel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram