/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un om de afaceri, apropiat de Vladimir Plahotniuc, găsit împușcat

18 august 2019, ora 09:30

Omul de afaceri Iurii Luncașu, un apropiat al fostului președinte al Partidului Democrat (PDM) Vladimir Plahotniuc, s-ar fi împușcat. Cazul a avut loc în seara zilei de ieri pe traseul R-6, Ialoveni-Durlești.

„În seara zilei de ieri în jurul orei 20:07 Inspectoratul de Poliție al sectorului Buiucani a fost alertat prin intermediul Serviciului Unic 112 de către un bărbat. Acesta a comunicat că pe traseul R-6 un bărbat s-ar fi împușcat în cap.

Imediat oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele. Polițiștii au fost întâmpinați de un bărbat de 57 de ani, care activa în calitate de șofer.

Acesta a declarat că în timp ce se deplasau cu mașina, victima i-a spus să staționeze mașina. Ulterior victima a ieșit din automobil și din arma personală pe care o deținea legal s-a împușcat în cap. Ulterior a survenit și decesul. Bărbatul s-a dovedit a fi de 56 de ani.

La moment polițiștii întreprind toate măsurile în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și ce l-ar fi făcut pe bărbat să-și pună capăt zilelor”, a declarat pentru TV8, ofițerul de presa al Poliției capitalei, Natalia Stati.

Despre faptul că victima ar fi fost Iurii Luncașu a scris astăzi noi.md. Sursa citată a mai precizat că la un moment dat, Iurie Luncașu, i-a cerut șoferului să oprească automobilul în câmp și să scrie o scrisoare cu următorul conținut: ,,Căsuță albă am cumpărat în 2017 am fost investitor”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram