/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Primele date publice despre victimele incendiului din Odessa. Printre morți este și un cetățean străin

missing
19 august 2019, ora 17:49

Autoritățile din Ucraina au oferit primele informații despre identitatea persoanelor care și-au pierdut viața în urma incendiului din hotelul „Tokyo Star ” din Odessa.

Printre decedați este o fetiță de zece ani, originară din localitatea Sum, Ucraina. Doi tineri care au murit, născuți în 2001 și 2002, sunt din regiunea Odessa. Alte două victime, un bărbat din 1995 și o femeie din 1996 sunt din Kiev, iar un bărbat de 58 de ani – din Dnepropetrovsk.

De asemenea, în incendiu și-a pierdut viața o femeie de 73 de ani din Australia. Identitatea altor două persoane care au decedat încă nu a fost stabilită, scrie unian.ua.

După incendiu, zece persoane au fost internate în spital cu arsuri, o femeie fiind deja externată.

În această dimineață, Ministerul de Externe al R. Moldova a precizat că printre persoanele care au suferit în incendiul de la „Tokyo Star” nu sunt cetățeni moldoveni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram