/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/VIDEO/ Toți profesorii de la Liceul Prometeu din Chișinău au demisionat. Care va fi soarta de mai departe a instituției

missing
19 august 2019, ora 19:05

Toți profesorii și angajații auxiliari ai Liceului Prometeu din Chișinău au scris cerere de demisie, aceștia urmează să mai lucreze încă două săptămâni, conform legii. Anunțul a fost făcut de Aurelian Silvestru, directorul instituției, care a fost demis acum câteva zile de alți doi fondatori ai liceului Stepan Cioclea și Nicu Roman. 

Aurelian Silvestru declară că a anticipat o asemenea situație și spune că este în proces de reorganizare a instituției de învățământ, astfel încât de la 1 septembrie, și elevii care învață în acest liceu, și profesorii care lucrează aici să aibă unde să se întoarcă, într-un nou an școlar.

Din spusele lui Aurelian Silvestru, profesorii care și-au dat demisia azi vor fi reangajați, începând cu 3 septembrie.

„Instituția își va continua activitatea cu aceiași profesori, cu aceiași copii, dar fără acei doi care încearcă să ne pună bețe în roate”, a spus directorul instituției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram