Guvernul a alocat azi 6,8 milioane de lei din fondul de rezervă pentru a despăgubi sinistrații de la Otaci, în urma incidentului din luna iunie a acestui an, când scara unui bloc s-a prăbușit, iar blocul de locuințe a fost evacuat pentru că era grav avariat. 

În total, 35 de familii vor primi bani de la stat pentru a-și cumpăra case noi.

Cea mai mare sumă a compensației pentru locuință oferită de stat este de circa 246 de mii de lei ceea ce constituie circa 12,5 mii de euro. Cea mai mică sumă alocată va fi de circa 149 de mii de lei sau circa 7,5 mii de euro.

Incidentul s-a produs în seara zilei de 19 iunie 2019. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, pentru că salvatorii au reușit să evacueze locatarii din timp.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!