/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Voicu spune că ministrul rus al Apărării vine la Chișinău să sărbătorească „eliberarea Moldovei de sub ocupația fascistă”

missing
21 august 2019, ora 14:25

Ministrul Apărării, Pavel Voicu, declară că omologul său rus Serghei Șoigu va veni la finele acestei săptămâni la Chișinău pentru a participa la evenimentele pe care le va organiza președintele Igor Dodon cu ocazia „zilei eliberării Moldovei de sub ocupația fascistă”. 

Acesta declară că Șoigu a fost invitat de Președinție la Chișinău și nu de Ministerul Apărării, de aceea nu cunoaște detalii. Totuși, Voicu zice că oricum va avea întrevederi oficiale cu ministrul rus al Apărării și va discuta inclusiv despre munițiile din depozitul de la Covasna.

Astăzi, la ședința Guvernului, Maia Sandu, șefa Cabinetului de Miniștri, a declarat că vizita lui Serhei Șoigu la Chișinău nu a fost organizată conform protocoalelor oficiale și că acesta va putea să vină în Republica Moldova doar ca persoană privată. Mai mult, Maia Sandu a cerut ca ambasadorul Republicii Moldova în Rusia Andrei Neguță să fie chemat la Chișinău pentru consultări la acest subiect.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram