/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Din Hawaii în Moldova. Peripețiile unui american la Chișinău: Aici nu e Londra sau Paris, e un colț uitat al Europei

missing
22 august 2019, ora 10:02

Din America în Moldova. Un vlogger din Hawaii, SUA, a decis să viziteze Republica Moldova și să-și împărtășească impresiile cu urmăritorii săi de pe Youtube. Ajuns la Chișinău, tânărul a spus că țara noastră este un colț uitat al Europei. 

Tânărul spune că pe străzile Chișinăului te ciocnești des cu porțiuni de drum în reparație, lăsate de izbeliște. „Acest lucru nu este ceva neobișnuit. Trotuarele sunt în reparații, neterminate. În subterane lipsesc bucăți din pavaje”.

„Nu cred că sunt niște cocioabe, ar fi niște tarabe”. Cu o astfel de impresie a rămas vloggerul după ce a trecut pe lângă piața „Tiraspol” din Chișinău.

„Subteranele nu sunt iluminate. Din lipsa de lumină, noaptea nici nu-ți poți vedea picioarele. Aici nu e Londra, Amsterdam sau Paris. Moldova este un colț uitat al Europei”, a mai spus tânărul.

Aflat în Chișinău, el s-a plimbat pe strada Ciuflea și bulevardele: Constantin Negruzzi și Dimitrie Cantemir.

Tânărul a ajuns în Republica Moldova pe 18 august. Dânsul s-a cazat într-un apartament de pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală. Vloggerul a spus că achită 40 de dolari pentru o zi, ceea ce este echivalent cu circa 800 de lei.

El a rămas impresionat de faptul că nu a avut nevoie de viză pentru a vizita țara noastră. Dânsul fiind cetățean al SUA, are dreptul să stea în Republica Moldova până la 90 de zile.

Aici puteți vedea mai multe clipuri video realizate de tânăr în țara noastră.

Câteva luni în urmă, un vlogger din Marea Britanie a vizitat țara noastră și a criticat mai multe pasaje subterane și drumuri, care la scurt timp au început a fi reparate de autoritățile municipale.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram