/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Țuțu, din nou la odihnă. Bronzat și ciufulit, fostul deputat a fost surprins la o terasă într-un oraș ucrainean

missing
24 august 2019, ora 14:53

Fostul deputat din partea Partidului Democrat Constantin Țuțu a fost surprins din nou la odihnă în străinătate. De această dată, acesta s-ar afla în orașul de pe litoralul ucrainean Odessa. Într-un costum de tip sport și cu părul ciufulit, Țuțu ar fi fost surprins ieri dimineață la o terasă odesită.

Fotografii cu fostul deputat au fost postate pe rețelele de socializare de activistul Pavel Grigorciuk. Acesta se întreabă când instituțiile de profil din Republica Moldova vor intenta pe numele lui Constantin Țuțu dosar penal și va fi anunțat în căutare, inclusiv în Ucraina.

„Voi, într-adevăr, nu sunteți în stare să găsiți dovezi ale participării lui Țuțu în infracțiuni? Serios?” se întreabă Grigorciuk.

Foto: Facebook/ Pavel Grigorciulk

Foto: Facebook/ Pavel Grigorciuk

Очередная порция фото с Цуцу на отдыхе.Константин Цуцу, член мафиозной группировки Плахотнюка, обвиняющийся в…

Gepostet von Pavel Grigorciuk am Samstag, 24. August 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram