/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Teodor Cârnaț se vrea edil al capitalei. Expertul constituționalist candidează la următoarele locale

missing
24 august 2019, ora 09:08

Expertul constituționalist Teodor Cârnaț își înaintează candidatura pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău la alegerile din 20 octombrie. Acesta spune că se lansează în cursă fiind susținut de Partidul „Voința Poporului”.

„În ultimul timp, în societate s-a dezvoltat un fenomen aprig al activismului civic. Tot mai des, primesc mesaje de susținere și apreciere a pozițiilor mele din spațiul public. Mai mult, sunt încurajat sa îmi înaintez candidatura la funcția de primar general al mun. Chișinău. Mă uimește interesul și încrederea aceasta, dar și dorința arzătoare în a schimba lucrurile din Moldova! De aceea, susținut de Partidul „Voința Poporului”, am hotărât să mă implic în aceasta cursă”, a scris Cârnaț pe o rețea de socializare.

Prin mesajul său, Teodor Cârnaț spune că își caută susținători pentru a-și forma echipa de consilieri municipali.

„Funcția de primar general îmi va da posibilitatea să îmi arăt capacitățile individuale și să demonstrez că printr-un singur mandat este posibil de transformat Chișinăul într-o capitală cu adevărat europeană și prosperă, iar Primăria – în serviciul cetățeanului”, se menționează în mesajul său.

Alegerile locale vor avea loc pe 20 octombrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram