Expertul constituționalist Teodor Cârnaț își înaintează candidatura pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău la alegerile din 20 octombrie. Acesta spune că se lansează în cursă fiind susținut de Partidul „Voința Poporului”.

„În ultimul timp, în societate s-a dezvoltat un fenomen aprig al activismului civic. Tot mai des, primesc mesaje de susținere și apreciere a pozițiilor mele din spațiul public. Mai mult, sunt încurajat sa îmi înaintez candidatura la funcția de primar general al mun. Chișinău. Mă uimește interesul și încrederea aceasta, dar și dorința arzătoare în a schimba lucrurile din Moldova! De aceea, susținut de Partidul „Voința Poporului”, am hotărât să mă implic în aceasta cursă”, a scris Cârnaț pe o rețea de socializare.

Prin mesajul său, Teodor Cârnaț spune că își caută susținători pentru a-și forma echipa de consilieri municipali.

„Funcția de primar general îmi va da posibilitatea să îmi arăt capacitățile individuale și să demonstrez că printr-un singur mandat este posibil de transformat Chișinăul într-o capitală cu adevărat europeană și prosperă, iar Primăria – în serviciul cetățeanului”, se menționează în mesajul său.

Alegerile locale vor avea loc pe 20 octombrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!