/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un apartament de la Botanica a fost cuprins de flăcări în această dimineață. Proprietara s-a ales cu arsuri

25 august 2019, ora 12:27

Un apartament cu două camere din sectorul Botanica a fost cuprins de flăcări în această dimineață. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, incendiul a avut loc pe strada Grenoble. Proprietara în vârstă de 72 de ani s-a ales cu arsuri de gradul I și II.

Potrivit datelor IGSU, la fața locului au fost îndreptate 4 autospeciale de intervenție. Ajunși la fața locului, pompierii IGSU au stabilit că flăcările au cuprins un apartament cu două camere de la etajul unu. Salvatorii au reușit evacuarea mai multor persoane din scara blocului locativ, dar și au salvat o femeie și un copil din apartamentul inundat cu fum dens de la etajul doi.

În urma arderii au fost distruse bunurile materiale din interiorul apartamentului afectat, iar proprietara, o femeie în vârstă de 72 de ani s-a ales cu arsuri de gradul I și II fiind preluată de Serviciul  asistență medicală urgentă.

Totodată, focul a afectat din exterior geamul de la etajul doi și fațada blocului de la etajul trei. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram