Update ora: 13:40 Autoritățile din Republica Moldova au precizat că nu a fost luată o decizie cu privire la corpul neînsuflețit al moldoveanului și dacă urmează să fie transportat la Chișinău. Autoritățile așteaptă o solicitare din partea rudelor decedatului. Potrivit poliției de la Kiev, cauza accidentului urmează a fi stabilită.

Ora: 10:48 În urma accidentului, un cetățean al Republicii Moldova, care a fost șoferul autovehiculului, a decedat pe loc. Alți doi bărbați care de asemenea sunt cetățeni ai R. Moldova au fost răniți și internați la spital. Vârsta acestora este de 40 și respectiv 43 de ani.

Informația a fost confirmată pentru TV8 de către ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, (IGSU) Liliana Pușcașu.

Un grup de moldoveni a fost implicat într-un accident cu final tragic în apropiere de orașul Kiev. Potrivit Kiev.informator.ua, cetățenii moldoveni se aflau într-un automobil Chevrolet, care s-a izbit violent într-un camion ce staționa pe o margine de drum.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!