/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

UPDATE: Noi detalii despre accidentul din Kiev. Nu se știe când corpul neînsuflețit al moldoveanului va fi adus la Chișinău

26 august 2019, ora 13:40

Update ora: 13:40 Autoritățile din Republica Moldova au precizat că nu a fost luată o decizie cu privire la corpul neînsuflețit al moldoveanului și dacă urmează să fie transportat la Chișinău. Autoritățile așteaptă o solicitare din partea rudelor decedatului. Potrivit poliției de la Kiev, cauza accidentului urmează a fi stabilită.

Ora: 10:48 În urma accidentului, un cetățean al Republicii Moldova, care a fost șoferul autovehiculului, a decedat pe loc. Alți doi bărbați care de asemenea sunt cetățeni ai R. Moldova au fost răniți și internați la spital. Vârsta acestora este de 40 și respectiv 43 de ani.

Informația a fost confirmată pentru TV8 de către ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, (IGSU) Liliana Pușcașu.

Un grup de moldoveni a fost implicat într-un accident cu final tragic în apropiere de orașul Kiev. Potrivit Kiev.informator.ua, cetățenii moldoveni se aflau într-un automobil Chevrolet, care s-a izbit violent într-un camion ce staționa pe o margine de drum.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram