/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Brexit: Partidele de opoziție anunță că vor încerca să blocheze ieșirea Marii Britanii din UE fără acord

missing
27 august 2019, ora 17:34

Partidele de opoziție din Marea Britanie au anunțat că vor colabora pentru a încerca să blocheze ieșirea Angliei din Uniunea Europeană (UE) fără un acord. Una dintre soluții ar fi o moțiune de cenzură în privința Guvernului britanic, scrie Agerpres.ro.

”Participanţii au fost de acord că este urgent să acţioneze împreună în vederea găsirii de modalităţi practice pentru a împiedica un Brexit fără acord, evocând inclusiv posibilitatea votării legislaţiei (acordul de retragere negociat de fostul premier Theresa May, n.red.) şi o moţiune de cenzură”, se arată în declaraţia comună semnată de partidele de opoziție britanice.

Decizia opoziției britanice vine în contextul în care noul prim-ministru Boris Johnson a promis recent să scoată Regatul Unit din Uniunea Europeană la 31 octombrie, cu sau fără un acord.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram