/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Vagoanele cu metale, despre care a vorbit azi Carp, filmate de angajați ai Căilor Ferate

missing
29 august 2019, ora 12:42

Reprezentanții Parlamentului au publicat imaginile video despre care a vorbit astăzi în conferință deputatul Lilian Carp. În video, presupuși angajați ai Căilor Ferate arată containerele cu metal. 

Iată ce spun cei care au filmat vagoanele cu metale:

„Vedem aici un container despre care ieri s-a spus că nu este al lor, nu este absolut al nimănui și nu știu, dacă este ceva în el”.

„Aici avem lame. Nu știm câte cam, ele sunt fixate, cam cu aproximație de tone. Nu sunt numărate, că este foarte greu să numeri… Ce decizie o s ia directorul general asta o să fie, cântărite toate odată”. 

La Căile Ferate ar funcționa niște scheme de vindere ilegală a metalelor colorate precum este cuprul sau aluminiul. În „afacere” ar fi implicați angajați ai întreprinderii și chiar persoane de la conducere. Informația a fost făcută publică azi de către deputatul Lilian Carp, care spune că a primit, la rândul său, informațiile de la angajați ai Căilor Ferate. Parlamentarul susține că va sesiza procuratura cu privire la aceste presupuse ilegalități.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram