social

/DOC/ Vladimir Plahotniuc, cercetat penal de Procuratura Anticorupție

30 august 2019, ora 09:14
Distribuie:

Fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, este cercetat penal, într-un dosar preluat de la autoritățile din România. Oamenii legii verifică niște tranzacții dubioase pe care le-ar fi încheiat Plahotniuc în 2011 și nu ar fi achitat impozite.

Despre asta a fost informat vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari de către Procuratura Anticorupție, după ce deputatul a făcut o solicitare de informații.

Vladimir Plahotniuc este cercetat penal sub aspectul infracțiunii de constituire a unui grup criminal, șantaj, înșelăciune și spălare de bani.

Amintim că Vladimir Plahotniuc este cercetat penal și în Federația Rusă, pentru omor, constituirea unui grup criminal organizat, trafic de droguri  și spălare de bani în proporții deosebit de mari.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram