/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Doi moldoveni ar fi înjunghiat mortal un taximetrist din Kiev

missing
30 august 2019, ora 17:16

Doi cetățeni ai Republicii Moldova ar fi înjunghiat un taximetrist în Kiev. Aceștia au fost reținuți și sunt cercetați pentru omor intenționat. 

Potrivit procurorilor ucraineni, crima s-a produs în seara zilei de 28 august, în Kiev. Victima, un tânăr de 22 de ani, a fost găsită moartă în apropiere de stația Yujnaya Borshyagovka din capitala Ucrainei. Se presupune că făptașii l-au înjunghiat la gât, apoi l-au aruncat din mașină.

Cei doi moldoveni – un bărbat de 34 de ani și o femeie de 25 de ani, au fost reținuți ieri. În cadrul perchezițiilor, oamenii legii au găsit la ei două telefoane mobile și haine care aparțineau taximetristului omorât. Mai mult, oamenii legii au stabilit că cei doi au încercat să utilizeze și un card de credit care aparținea victimei.

Dacă vina lor va fi demonstrată în instanță, aceștia riscă detenție de la 10 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram