/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/DOC/ Munteanu cere amendarea lui Ceban, pentru că „a făcut declarații electorale” la Primărie

missing
02 septembrie 2019, ora 14:33

Președintele Partidului Uniunea Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, care va lupta pentru fotoliul de primar al Chișinăului a depus o plângere pe numele concurentului său, socialistul Ion Ceban, care „a făcut declarații cu caracter electoral”, după ce s-a înregistrat astăzi la Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău, aflat la parterul clădirii Primăriei Chișinău.

În sesizarea sa, Valeriu Munteanu se arată nemulțumit de faptul că Ion Ceban și-a adus echipa de susținători, mulți dintre care sunt angajați în diferite structuri ale Primăriei, și a instalat în holul instituției o tribună cu însemnele de partid (PSRM).

„A făcut declarații cu caracter electoral, încercând să inducă opinia publică la ideea că dumnealui și PSRM deja „stăpânesc” primăria capitalei”, susține Munteanu.

Politicianul cere ca socialistul să fie amendat pentru utilizarea resurselor administrative ale Primăriei Chișinău în campania electorală locală.

„De asemenea solicităm să avertizați conducătorii actuali ai Primăriei Chișinău în două chestiuni
– Admonestarea disciplinară a funcționarilor primăriei care din contul orelor de serviciu au participat la o întrunire cu caracter electoral al PSRM.
– Curmarea unor astfel de acțiuni, cu caracter electoral cu utilizarea ilegală a resurselor administrative, acțiuni ce distorsionează voința alegătorilor din Chișinău”, a mai adăugat Valeriu Munteanu.

 

/DOC/ Munteanu cere amendarea lui Ceban, pentru că „a făcut declarații electorale” la Primărie

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram