/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Va candida din nou la Primăria Bălți? Răspunsul lui Renato Usatîi

missing
02 septembrie 2019, ora 20:36

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, nu a decis încă dacă va intra în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Acesta afirmă că  a fost rugat de foarte mulți cetățeni să revină la Primărie, dar vrea să mai poarte discuții cu locuitorii orașului înainte de a lua decizia finală.

„Foarte mulți bălțeni s-au apropiat de mine când am sărbătorit 75 de ani de la eliberare și mai mulți s-au apropiat de Ziua Independenței. Mulți vor ca eu să revin. Pentru mine e o decizie complicată. Vreau să termin la Bălți ceea ce am început. Bălțiul a ajuns în doi ani cea mai transparentă Primărie din țară. Accentul a fost pe lupta cu corupția.  Voi discuta cu bălțenii”, a argumentat Renato Usatîi în cadrul emisiunii „Glavnoe” de la TVC21.

Acesta a vorbit și despre plecarea primarului de Basarabeasca din Partidul Nostru. Renato Usatîi afirmă că Valentin Cimpoieș avea motive personale când a luat decizia de a pleca din formațiune, dar nu a vrut să spune despre ce este vorba.

Întrebat dacă Partidul Nostru va avea un alt candidat la alegerile locale din 20 octombrie la Basarabeasca, Usatîi nu a dat un răspuns clar.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram