După ce a făcut publice presupusele scheme cu metalele colorate de la nodul de cale ferată de la Tighina, deputatul Lilian Carp s-a întâlnit astăzi într-un parc din capitală cu șeful „Căii Ferate a Moldovei”(CFM) Iurie Topală. Imaginea în care apar cei doi a fost făcută publică pe rețelele de socializare de către deputatul socialist Grigore Novac.

Lilian Carp a spus că Topală l-a sunat și i-a propus să se vadă. „Iurie Topală mi-a adus anumite materiale despre declarațiile pe care le-am făcut anterior cu privire la metalele colorate. Mi-a spus că unele lucruri s-au adeverit și că poate face publice unele informații cu privire la acest caz”, a declarat Lilian Carp pentru TV8.md.

Și Iurie Topală a confirmat că s-a văzut cu Lilian Carp pentru a-i transmite niște acte. „I-am transmis lui Lilian Carp sesizările noastre care se află la Poliție. Am sesizat oamenii legii pe 31 iulie curent, mult mai devreme decât Lilian Carp a făcut publice informațiile despre acest caz”, a spus șeful CFM, contactat de TV8.md.

Pe 29 august, deputatul Lilian Carp a declarat că la Căile Ferate ar funcționa niște scheme de vindere ilegală a metalelor colorate precum este cuprul sau aluminiul. Ulterior, parlamentarul a anunțat că va sesiza Procuratura cu privire la aceste presupuse ilegalități.

La scurt timp reprezentanții CFM au confirmat că s-au depistat asemenea încălcări și că au fost sesizate organele de drept.

 

 

 

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!