Ghenadie Verdeș, candidatul Partidului Democrat (PDM) pe circumscripția nr. 17 (Nisporeni) la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie, este deocamdată primul concurent electoral, înregistrat în cursa pentru parlamentare. Acesta va figura primul în buletinul de vot.

Ghenadie Verdeș, care este președintele raionului Nisporeni, declară un salariu de circa 315 mii de lei, pentru ultimii doi ani, primit de la Consiliul raionul Nisporeni, și un salariu de circa 188 de mii de lei, de la IP Agenția Servicii Publice.

În declarația de avere candidatul PDM indică trei terenuri – două agricole și unul extravilan, circa 15 mii de lei. Totodată, Verdeș declară un apartament în valoare de 190 de mii de lei și o mașină de model Renault Scenic, din anul 2002, fără a indica valoarea bunului.

Președintele raionului mai deține o firmă specializată în „activități recreative” și un credit la Victoriabank, în sumă de 250 de mii de lei, pe care trebuie să-l întoarcă până în 2023.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!