/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Guvernul a abrogat hotărârile care vizează concesionarea Aeroportului Chișinău

missing
04 septembrie 2019, ora 13:41

Patru hotărâri aprobate de Guvern în anii 2012 și 2013, care vizează organizarea și desfășurarea concursului pentru concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău, au fost abrogate astăzi de actualul Cabinet de miniștri.

A fost anulată decizia privind inițierea proiectului de parteneriat public-privat pentru concesionarea aeroportului, hotărârea cu privire la aprobarea concesionării activelor aeroportului, cea pentru aprobarea rezultatelor concursului închis de selectare a concesionarului și hotărârea privind reconfirmarea aprobării concesionării activelor Aeroportului Internațional Chișinău.

Anterior, Maia Sandu a anunțat că Ministerul Justiției pregătește dosarul pentru a se adresa în judecată și a rezilia contractul de concesiune semnat cu „Avia Invest” în 2013, iar Ministerul Economiei a început o evaluare, pentru a verifica dacă au fost realizate toate investițiile în aeroport, prevăzute în contractul de concesionare.

Maia Sandu anunță că sunt două dosare penale în cazul aeroportului. Ministerul Justiției pregătește actele pentru judecată

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram