Război în Ucraina, ziua 171: Cinci morți în bombardamentul de la Donețk. Apelul autorităților din Energodar

politic

/VIDEO/ Pavel Voicu ar putea părăsi Ministerul Apărării. Cum comentează ministrul zvonurile

04 septembrie 2019, ora 14:20
Distribuie:

Pavel Voicu ar putea să-și schimbe portofoliul în Guvern. Se vehiculează că acesta ar putea trece la șefia Ministerului Afacerilor Interne, dacă ministrul Andrei Năstase va candida pentru funcția de primar al Chișinăului și va câștiga mandatul de edil al capitalei.

Întrebat astăzi de jurnaliști dacă e adevărat că se analizează o astfel de propunere la Guvern, Pavel Voicu a declarat  că nu au fost niciodată astfel de discuții, dar nu neagă că ar putea accepta o astfel de propunere.

„Unde nu voi fi, eu cred că o să mă strădui să fac treabă bună. Dacă doamna prim-ministru o să decidă și o să vină cu asemenea propunere, o să mă consult cu dumneaei și o să văd cum este mai bine”, a comentat Pavel Voicu.

Precizăm că Pavel Voicu a activat în Poliție din 1995 până în 2017 când a fost numit consilier al președintelui Igor Dodon pentru misiuni speciale. Voicu a condus mai multe direcții din cadrul Ministerului de Interne și a fost șef la câteva inspectorate de poliție.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram