Pavel Voicu ar putea să-și schimbe portofoliul în Guvern. Se vehiculează că acesta ar putea trece la șefia Ministerului Afacerilor Interne, dacă ministrul Andrei Năstase va candida pentru funcția de primar al Chișinăului și va câștiga mandatul de edil al capitalei.

Întrebat astăzi de jurnaliști dacă e adevărat că se analizează o astfel de propunere la Guvern, Pavel Voicu a declarat  că nu au fost niciodată astfel de discuții, dar nu neagă că ar putea accepta o astfel de propunere.

„Unde nu voi fi, eu cred că o să mă strădui să fac treabă bună. Dacă doamna prim-ministru o să decidă și o să vină cu asemenea propunere, o să mă consult cu dumneaei și o să văd cum este mai bine”, a comentat Pavel Voicu.

Precizăm că Pavel Voicu a activat în Poliție din 1995 până în 2017 când a fost numit consilier al președintelui Igor Dodon pentru misiuni speciale. Voicu a condus mai multe direcții din cadrul Ministerului de Interne și a fost șef la câteva inspectorate de poliție.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!