Război în Ucraina, ziua 171: Cinci morți în bombardamentul de la Donețk. Apelul autorităților din Energodar

politic

Maia Sandu spune clar: Candidatul ACUM la Primăria Chișinău este Andrei Năstase

05 septembrie 2019, ora 23:05
Distribuie:

Prim-ministra Maia Sandu, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), a declarat că Andrei Năstase, vicepremier și președintele Partidului Platforma Da, este candidatul Blocului electoral ACUM pentru alegerile locale de la Chișinău. 

„Este clar pentru toată lumea, cred, domnul Andrei Năstase este candidatul Blocului ACUM. Decizia am luat-o mia de mult, evident, așteptăm campania”, a spus Maia Sandu la emisiunea ÎnPROfunzime de la PRO TV Chișinău.

Întrebată, dacă și-a dorit poate ea personal să candideze la funcția de primăriță a capitalei, Maia Sandu a zis: „Am o funcție destul de interesantă și mă simt bine în această funcție”.

Ceva mai devreme, tot la o emisiune TV, și lui Andrei Năstase i s-a adresat aceeași întrebare, însă acesta a evitat să răspundă dacă va candida sau nu la șefia Primăriei Chișinău. Între timp, CECE a publicat lista primilor șase pretendenți la această funcție.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram