Prim-ministra Maia Sandu, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), a declarat că Andrei Năstase, vicepremier și președintele Partidului Platforma Da, este candidatul Blocului electoral ACUM pentru alegerile locale de la Chișinău. 

„Este clar pentru toată lumea, cred, domnul Andrei Năstase este candidatul Blocului ACUM. Decizia am luat-o mia de mult, evident, așteptăm campania”, a spus Maia Sandu la emisiunea ÎnPROfunzime de la PRO TV Chișinău.

Întrebată, dacă și-a dorit poate ea personal să candideze la funcția de primăriță a capitalei, Maia Sandu a zis: „Am o funcție destul de interesantă și mă simt bine în această funcție”.

Ceva mai devreme, tot la o emisiune TV, și lui Andrei Năstase i s-a adresat aceeași întrebare, însă acesta a evitat să răspundă dacă va candida sau nu la șefia Primăriei Chișinău. Între timp, CECE a publicat lista primilor șase pretendenți la această funcție.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!