„Dacă socialiștii câștigă alegerile la Primăria Chișinău, Republica Moldova nu mai are viitor”, declarația îi aparține lui Andrei Năstase, președintele Partidului Platforma DA și a fost făcută la emisiunea „Puterea a Patra” de la „N4”.

Năstase nu a spus nici de această dată, dacă el va fi candidatura Blocului ACUM la Primăria Chișinău, la alegerile de pe 20 octombrie, dar spune că formațiunea pe care o reprezintă este responsabilă să câștige aceste alegeri.

„Trebuie să unim rândurile și să dăm o lovitură de grație celor care în 2018 au pus umărul la invalidarea alegerilor din Chișinău”, a spus Năstase.

Vicepremierul a mai spus că faptul că ACUM a creat o majoritate cu Partidul Socialiștilor (PSRM) nu-l împiedică să facă asemenea declarații.

PSRM l-a desemnat pe Ion Ceban, fostul contracandidat al lui Andrei Năstase la alegerile locale noi din 2018, în calitate de candidat la funcția de primar al capitalei, la alegerile locale din 20 octombrie 2019.

Vom solicita și replica lui Ion Ceban la această declarație.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!