/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Năstase: „Dacă socialiștii câștigă Primăria Chișinău, Moldova nu are viitor!”

missing
05 septembrie 2019, ora 20:19

„Dacă socialiștii câștigă alegerile la Primăria Chișinău, Republica Moldova nu mai are viitor”, declarația îi aparține lui Andrei Năstase, președintele Partidului Platforma DA și a fost făcută la emisiunea “Puterea a Patra” de la “N4”.

Năstase nu a spus nici de această dată, dacă el va fi candidatura Blocului ACUM la Primăria Chișinău, la alegerile de pe 20 octombrie, dar spune că formațiunea pe care o reprezintă este responsabilă să câștige aceste alegeri.

„Trebuie să unim rândurile și să dăm o lovitură de grație celor care în 2018 au pus umărul la invalidarea alegerilor din Chișinău”, a spus Năstase.

Vicepremierul a mai spus că faptul că ACUM a creat o majoritate cu Partidul Socialiștilor (PSRM) nu-l împiedică să facă asemenea declarații.

PSRM l-a desemnat pe Ion Ceban, fostul contracandidat al lui Andrei Năstase la alegerile locale noi din 2018, în calitate de candidat la funcția de primar al capitalei, la alegerile locale din 20 octombrie 2019.

Vom solicita și replica lui Ion Ceban la această declarație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram