Reprezentanții Guvernului au reușit deja să analizeze petiția pe care a adresat-o Dorin Dușciac  în care a enumerat mai multe nereguli care ar fi fost admise la organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției de șef al Biroului Relații cu Diaspora (BRD).

„Răspunsul este gata și va fi adus la cunoștință petiționarului”, a declarat astăzi Maia Sandu, fără a oferi mai multe detalii.

„Nu pot să vă dau detalii, pentru că nu am participat în această comisie și nici în comisia care a examinat această sesizare. La Guvern suntem interesați ca cei mai pregătiți oameni să ajungă în aceste funcții. Avem multe probleme de rezolvat și știm că putem să le rezolvăm cu oameni care sunt foarte bine pregătiți”, a precizat prim-ministra.

Persoanele care au candidat la șefia BRD au acuzat comisia de concurs că nu a fost obiectivă și transparentă și au cerut să fie schimbate condițiile la organizarea repetată a concursului.

Citiți mai jos ce nereguli au semnalat participanții la concursul pentru șefia Biroului Relații cu Diaspora.

Un alt concurs organizat de Guvern, criticat. Participanții i-au adresat o petiție Maiei Sandu

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!