/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Încă un candidat la Primăria Chișinău! Un proaspăt consilier municipal și-a anunțat intenția de a participa la alegeri

missing
06 septembrie 2019, ora 12:14

Activistul civic Victor Chironda, proaspăt consilier municipal din Chișinău pe lista Platformei Popular Europene din Moldova, Blocul „Iurie Leancă”, și-a anunțat azi intenția de a participa în calitate candidat la funcția de primar al municipiului Chișinău, la alegerile de pe 20 octombrie. 

Totuși, Victor Chironda zice că va participa în calitate de candidat independent la aceste alegeri nu din partea Partidului Populare European din Moldova (PPEM) : „Eu am candidat atunci când PPEM nu exista. Partidul a fost creat pe urmă și eu nu am fost membru niciodată. Am decis să candidez pentru că, eu cred că orașul Chișinău are nevoie de altfel de oameni, nu de politicieni care văd orașul ca o platformă pentru alegeri parlamentare sau prezidențiale. Orașul are nevoie de administrație și de rezolvarea problemelor oamenilor”, a declarat Victor Chironda, contactat de TV8.md.

Potențialul candidat la funcția de primar zice că se va înscrie în cursa electorală și pentru Consiliul Municipal Chișinău unde, de asemenea, va candida independent.

Până azi, la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală din Chișinău au solicitat înregistrarea în cursa pentru alegerile locale din capitală la funcția de primar șase persoane.

Vezi și:

Chirtoacă, decis în proporție de 99,9% că va candida pentru un nou mandat, dar spune că se va gândi până în ultima zi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram