Vicepremierul Andrei Năstase afirmă că nu știa că ai săi colegi din Blocul ACUM vor decide ca fratele său Vasile Năstase să fie candidatul blocului pentru funcția de deputat pe circumscripția nr. 33, câștigată de el la alegerile din 24 februarie, în octombrie, când aici vor avea loc alegeri parlamentare noi. 

„Nu m-au întrebat colegii mei părerea mea. Am făcu analize asupra mai multor candidați, printre care nu era fratele meu, dar în momentul în care eram în aceste dileme, colegii mei de la Parlament au decis și m-au pus în fața faptului împlinit”, a declarat Andrei Năstase aseară, la emisiunea Puterea a Patra de la N4.

Blocul ACUM și-a anunțat candidații pentru alegerile parlamentare noi acum o săptămână. Lista completă o puteți vedea AICI.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!