/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Primarul municipiului Ungheni a plecat din PDM! Va participa din nou la alegerile locale

06 septembrie 2019, ora 13:30

Primarul municipiului Ungheni, Alexandru Ambros, a renunțat la calitatea de membru al Partidului Democrat și intenționează să participe la următoarele alegeri locale în calitate de candidat independent.

„Colegii prezenți la ședința biroului politic al PDM au acceptat unanim cererea mea, nu pentru că au vrut să scape de mine, ci pentru că au înțeles situația. Mai mult ca atât, mi-au solicitat să candidez în calitate de independent la funcția de primar”, a explicat Ambros într-un interviu acordat pentru ziarul local „Expresul”.

Fiind întrebat dacă regretă ceva din perioada în care a fost membru al Partidului Democrat, Ambros a răspuns: „Regret că nu am fost mai categoric în promovarea unor idei ale mele, ca să schimbăm anumite lucruri. M-am opus, dar nu suficient. Regret că nu am fost suficient de dur, de insistent”.

Acesta a anunțat că intenționează să lupte pentru cel de-al patrulea mandat de primar al orașului Ungheni, pentru că vrea să „ducă la o finalitate logică multe proiecte la care a lucrat”.

Alexandru Ambros promite că nu va mai adera la niciun partid „nici măcar de dragul viitorului orașului Ungheni”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram