Primarul municipiului Ungheni, Alexandru Ambros, a renunțat la calitatea de membru al Partidului Democrat și intenționează să participe la următoarele alegeri locale în calitate de candidat independent.

„Colegii prezenți la ședința biroului politic al PDM au acceptat unanim cererea mea, nu pentru că au vrut să scape de mine, ci pentru că au înțeles situația. Mai mult ca atât, mi-au solicitat să candidez în calitate de independent la funcția de primar”, a explicat Ambros într-un interviu acordat pentru ziarul local „Expresul”.

Fiind întrebat dacă regretă ceva din perioada în care a fost membru al Partidului Democrat, Ambros a răspuns: „Regret că nu am fost mai categoric în promovarea unor idei ale mele, ca să schimbăm anumite lucruri. M-am opus, dar nu suficient. Regret că nu am fost suficient de dur, de insistent”.

Acesta a anunțat că intenționează să lupte pentru cel de-al patrulea mandat de primar al orașului Ungheni, pentru că vrea să „ducă la o finalitate logică multe proiecte la care a lucrat”.

Alexandru Ambros promite că nu va mai adera la niciun partid „nici măcar de dragul viitorului orașului Ungheni”.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!