Liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, recunoaște, într-un final, că el este candidatul Blocului ACUM Da PAS la alegerile locale noi din Chișinău. Se întâmplă după ce aseară, Maia Sandu, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a spus la o emisiune TV că decizia a fost luată de mult timp. 

„Mă bucur forte și foarte mult că blocul ACUM îmi acordă tot sprijinul pentru a candida din nou la Primăria Chișinău, am avut acest sprijin plenar în 2018 și mă bucur că mă susțin și în acest an”, a declarat Năstase azi-dimineață, întrebat repetat de jurnaliști dacă va candida la funcția de primar al capitalei.

Până azi, la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală din Chișinău au solicitat înregistrarea în cursa pentru alegerile locale din capitală la funcția de primar șase persoane.

Vezi și:

Încă un candidat la Primăria Chișinău! Un proaspăt consilier municipal și-a anunțat intenția de a participa la alegeri

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!