/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Andrei Năstase recunoaște, într-un final, că el este candidatul Blocului ACUM la Primăria Chișinău

missing
06 septembrie 2019, ora 12:41

Liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, recunoaște, într-un final, că el este candidatul Blocului ACUM Da PAS la alegerile locale noi din Chișinău. Se întâmplă după ce aseară, Maia Sandu, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a spus la o emisiune TV că decizia a fost luată de mult timp. 

„Mă bucur forte și foarte mult că blocul ACUM îmi acordă tot sprijinul pentru a candida din nou la Primăria Chișinău, am avut acest sprijin plenar în 2018 și mă bucur că mă susțin și în acest an”, a declarat Năstase azi-dimineață, întrebat repetat de jurnaliști dacă va candida la funcția de primar al capitalei.

Până azi, la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală din Chișinău au solicitat înregistrarea în cursa pentru alegerile locale din capitală la funcția de primar șase persoane.

Vezi și:

Încă un candidat la Primăria Chișinău! Un proaspăt consilier municipal și-a anunțat intenția de a participa la alegeri

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram