Deputatul democrat Vladimir Cebotari afirmă că nu are nicio atribuție la furtul care s-a produs în sistemul bancar și îl acuză pe ministrul de Interne, Andrei Năstase, că ar face show politic, lansând astfel de acuzații.

„Observăm că dl Năstase a intrat deja în campania electorală și în lipsa subiectelor care pot vorbi despre careva realizări ale sale și a ministerului pe care îl conduce, el încearcă să facă showuri politice. Eu chiar nu înțeleg despre ce vorbește dumnealui. Nu am avut nicio treabă cu frauda bancară sau cu alte lucruri ilegale în general”, a declarat Cebotari pentru TV8.

Deputatul mai spune că este gata să răspundă la toate întrebările procurorilor, dacă există careva suspiciuni în privința sa și chiar îi îndeamnă pe aceștia să-l invite la Procuratură.

„Dacă sunt întrebări, eu chiar solicit instituțiilor de drept competente, dar nepolitizate, să mă invite și să avem o discuție. Eu vreau să ajut procurorii să se clarifice. Dl Năstase făcând declarații politice și atacuri la persoană și încălcând alte limite și alte drepturi, cred că trebuie să fie mai prudent, pentru că politicienii trebuie să fie atenți la ce spun”, i-a recomandat democratul lui Andrei Năstase.

Vladimir Cebotari nu a vrut să comenteze nimic legat de cercetarea penală care se face la MAI în privința fostului său coleg de partid, Vladimir Plahotniuc.

„Nu pot să comentez în ceea ce ține de dl Plahotniuc. Ei demult pregătesc ceva, dar nu știu singuri ce pregătesc”, a răspuns scurt Cebotari, precizând că vorbește des cu Plahotniuc la telefon, dar niciodată nu-l întreabă unde se află și dacă intenționează să revină în R. Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!