/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Vladimir Cebotari comentează cererea privind ridicarea imunității sale: „Chiar solicit să fiu invitat la Procuratură”

missing
06 septembrie 2019, ora 11:46

Deputatul democrat Vladimir Cebotari afirmă că nu are nicio atribuție la furtul care s-a produs în sistemul bancar și îl acuză pe ministrul de Interne, Andrei Năstase, că ar face show politic, lansând astfel de acuzații.

„Observăm că dl Năstase a intrat deja în campania electorală și în lipsa subiectelor care pot vorbi despre careva realizări ale sale și a ministerului pe care îl conduce, el încearcă să facă showuri politice. Eu chiar nu înțeleg despre ce vorbește dumnealui. Nu am avut nicio treabă cu frauda bancară sau cu alte lucruri ilegale în general”, a declarat Cebotari pentru TV8.

Deputatul mai spune că este gata să răspundă la toate întrebările procurorilor, dacă există careva suspiciuni în privința sa și chiar îi îndeamnă pe aceștia să-l invite la Procuratură.

„Dacă sunt întrebări, eu chiar solicit instituțiilor de drept competente, dar nepolitizate, să mă invite și să avem o discuție. Eu vreau să ajut procurorii să se clarifice. Dl Năstase făcând declarații politice și atacuri la persoană și încălcând alte limite și alte drepturi, cred că trebuie să fie mai prudent, pentru că politicienii trebuie să fie atenți la ce spun”, i-a recomandat democratul lui Andrei Năstase.

Vladimir Cebotari nu a vrut să comenteze nimic legat de cercetarea penală care se face la MAI în privința fostului său coleg de partid, Vladimir Plahotniuc.

„Nu pot să comentez în ceea ce ține de dl Plahotniuc. Ei demult pregătesc ceva, dar nu știu singuri ce pregătesc”, a răspuns scurt Cebotari, precizând că vorbește des cu Plahotniuc la telefon, dar niciodată nu-l întreabă unde se află și dacă intenționează să revină în R. Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram