/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

USB și-a anunțat încă doi candidați la funcția de primari în localități din municipiul Chișinău

missing
08 septembrie 2019, ora 11:30

Uniunea Salvați Basarabia și-a candidații pentru alegerile locale din satele Bubuieci și Codru din municipiul Chișinău. 

Oleg Nani este candidatul USB pentru primăria Bubuieci. Anunțul l-a făcut liderul partidului Valeriu Munteanu. „Oleg Nani este gata să se implice productiv pentru a rezolva problemele de la Bubuieci”, a scris politicianul pe o rețea de socializare.

Candidat al orașului Codru din mun. Chișinău din partea USB este Ștefan Prodan. „Ștefan este inginer-constructor de profesie, iar prin activismul său a reușit să mobilizeze localnicii la realizarea pe baze obștești a mai multe proiecte, inclusiv construcția unui drum. Ștefan Prodan este o alternativă pentru schimbarea de care are nevoie Codru”, a menționat Valeriu Munteanu.

Liderul USB candideață pentru funcția de primar al municipiului Chișinău

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram