/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Candidata ACUM în circumscripția din Europa a adunat semnăturile necesare și a depus lista la CECE

missing
09 septembrie 2019, ora 13:23

Candidata Blocului ACUM la alegerile parlamentare pentru circumscripția Nr. 50 din Europa de Vest, Galina Sajin, a adunat deja semnăturile necesare pentru înscrierea în cursa electorală și a depus listele la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală (CECE). 

„Sunt parte a diasporei din anul 2006. Împărtășesc soarta a sute de mii de moldoveni care se află fizic peste hotare, dar sufletește sunt acasă. Știu care e prețul străinătății și confruntările pe care aceasta ni le impune. Înțeleg cum e să aștepți cu nerăbdare o schimbare adevărată în Moldova. Înțeleg cum e să fii obosit de atâtea mobilizări la vot și apeluri la implicare, fiecare mai puțin demn de încredere decât cel precedent.

Cred încă într-o schimbare spre bine, cu ajutorul Partidului Acțiune și Solidaritate și blocului ACUM. Avantajul, de această dată, e că voi fi vocea diasporei în cadrul unui bloc parlamentar gata format, cu pârghii decizionale reale…Înțeleg responsabilitatea enormă ce rezultă din această decizie, este o provocare pe care mi-o asum pe deplin.Va urma o campanie în care nu voi face decât ce-am învățat să fac de-a lungul anilor, alături de alți moldoveni: să mă implic șii voi miza pe susținerea dumneavoastră”, a scris Galina Sajin pe o rețea de socializare.

Membrii Consiliului Electoral de Circumscripție urmează să verifice listele cu semnături și să o înregistreze pe Galina Sajin în calitate de candidată în circumscripția din Europa, dacă semnăturile vor fi declarate valabile.

Deocamdată, Consiliul Electoral de Circumscripție  nu a înregistrat niciun candidat în circumscripția Nr. 50 la alegerile parlamentare noi programate pentru 20 octombrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram