Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău a înregistrat candidatura expertului constituționalist Teodor Cârnaț la funcția de primar general al municipiului Chișinău. Despre acest lucru a anunțat însuși Teodor Cârnaț pe rețelele de socializare. 

„Stimați cetățeni, e oficial! Voi fi sub nr. 3 în buletinul de vot!

Mi-am depus azi dosarul pentru a fi înregistrat în calitate de candidat pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău. La fel, a fost depusă și lista consilierilor municipali.

Sunt lider independent politic. Militez din 1989 pentru apărarea și promovarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului – care este temelia oricărui stat de drept. Consider că atunci când funcționarul respectă legea, viața oamenilor prosperă!

Vă mulțumesc pentru susținerea care mi-ați arătat-o și am speranța că aceste alegeri vor fi o luptă dreaptă, iar chișinăuienii să aleagă alternativa adevărată care e dispusă să muncească pentru ei cu toată grija, priceperea și responsabilitatea”, a scris expertul pe pagina sa de Facebook.

Anterior, Teodor Cârnaț a declarat că se lansează în cursă fiind susținut de Partidul „Voința Poporului”.

Foto: Facebook/ Teodor Carnat

 

Foto: Facebook/ Teodor Carnat

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!