Actualul primar al municipiului Cahul, Nicolae Dandiș, a ridicat astăzi de la Consiliul Electoral de Circumscripție listele de subscripție și urmează să colecteze în jur de 1600 de semnături, pentru a se putea înscrie în cursa electorală pentru un nou mandat la primărie. Acesta va fi din nou candidat independent.

Tot astăzi, au obținut listele de subscripție patru candidați la funcția de consilier al municipiului Cahul, scrie ziuadeazi.md.

Actuala consilieră socialistă Maria Rîbacova va merge de această dată independent în campania electorală. Tot independenți vor fi și Vasile Vanțevici și Ion Axenti. Primul a fost consilier în perioada 2007-2011, iar al doilea a candidat în 2011 la funcția de primar al orașului Cahul  pe lista Partidului Popular Creștin Democrat.

Vrea să fie ales local și Dmitrii Moruz, un tânăr activist, care este designer de profesie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!