/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Nouă foarfece și o singură panglică. Cum a fost inaugurată o stradă din Orhei

09 septembrie 2019, ora 20:29

Cu nouă foarfece și o singură panglică, astfel mai mulți deputați ai Partidului „Șor” și funcționari publici au inaugurat strada Serghei Lazo din municipiul Orhei, care a fost recent renovată.

Fotografia de la ceremonia de inaugurare a străzii a devenit virală pe internet. Asta pentru că panglica roșie a fost tăiată de tocmai nouă persoane. Printre acestea se numără deputatele Marina Tauber și Reghina Apostolova, primărița interimară a municipiului Orhei, Diana Memeț, președintele fracțiunii „Pentru Orhei” din Consiliul municipal, Pavel Verejanu  și alții.

Internauții nu au ezitat să aducă și replici haioase la adresa funcționarilor. „Probabil îi cheamă și pe ceilalți să taie panglica.”; „Monaco se anunță deschis.”; „Câtă implicare și dedicare presupune ritualul de tăiere a panglicii?”, au întrebat internauții.

Evenimentul a trecut cu mare sărbătoare, astfel încât toți cei prezenți la inaugurarea străzii au încins o horă în mijlocul drumului.

Potrivit Primăriei Orhei, strada Serghei Lazo a fost reparată integral, lucrările fiind extinse și pe câteva porțiuni ale străzilor adiacente, V. Cupcea și Eliberării.

Pentru reparația străzii S. Lazo și a celor două adiacente au fost utilizate aproximativ 500 de tone de prundiș și aproape 1.300 de tone de asfalt fierbinte.

Video Facebook: Marina Tauber Oficial

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram