Democrații nu au prea stat în coadă pentru a candida la funcția de președinte al Partidului Democrat (PDM) pentru că formațiunea trece printr-o perioadă de criză și nu mulți au curajul să-și asume o funcție-cheie în asemenea circumstanțe.

„Atunci când o formațiune politică trece printr-o perioadă de criză nu sunt mulți doritori care să vină în fruntea acestei formațiuni politice. Parcursul pentru a lua o decizie să-mi înaintez candidatura pentru a-mi înainta candidatura la funcția de președinte al PDM nu a fost unul simplu și nu a fost unul scurt. Am luat această decizie, doar după ce am fost în toate organizațiile noastre teritoriale”, a declarat Pavel Filip la emisiunea Moldova în Direct de la postul național Moldova 1.

Pavel Filip a fost ales președinte al PDM acum trei zile, în cadrul congresului formațiunii, fiind unicul candidat la această funcție. Democrații au rămas fără lider după ce Vlad Plahotniuc a demisionat din această funcție acum aproximativ două luni.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!