/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO.VIDEO/ Ilan Șor a anunțat candidatul Partidului ȘOR la Primăria Orhei. Cine este acesta

10 septembrie 2019, ora 19:06

Pavel Verejan este candidatul Partidului ȘOR la funcția de primar al municipiului Orhei. Anunțul a fost făcut în această seară, chiar de președintele PP ȘOR, Ilan Șor, în cadrul unui eveniment, organizat într-un parc din Orhei.

Întrucât nu se află în țară, Șor s-a adresat susținătorilor prin intermediul unei înregistrări video, care a fost difuzată pe un ecran, în cadrul evenimentului.

„M-am gândit mult cine va fi candidatul. Pentru mine a fost ca și cum aș alege cui să-i dau mașina mea dragă”, a spus Șor.

„Vreau să fiu un primar demn pentru orașul Orhei”, a spus Pavel Verejan, după anunțul făcut de Ilan Șor.

Foto: Pavel Verejan

Pavel Verejan este președintele fracțiunii „Pentru Orhei” din Consiliul Municipal Orhei. Acesta a candidat și acum un an la alegerile locale noi din Bălți, tot din partea PP ȘOR.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram