/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Ivan Diacov, ex-procuror al mun. Chișinău, este candidatul Partidului Nostru la Primăria Chișinău

missing
10 septembrie 2019, ora 11:06

Ivan Diacov, ex-procuror al municipiului Chișinău și fratele deputatului democrat Dumitru Diacov, este candidatul Partidului Nostru (PN) la Primăria Chișinău. Acesta a fost prezentat azi de președintele PN, Renato Usatîi.

„Domul Diacov nu este membru de partid (…). Pentru mie este important ca omul să-și demonstreze capacitățile profesioniste și nu contează, dacă este membru de partid sau nu”, a declarat Renato Usatîi.

La rândul său, Ivan Diacov spune că propunerea a venit din partea lui Renato Usatîi și a altor membri ai PN. Potențialul candidat spune că a acceptat pentru că e mai ușor să candidezi din partea unui partid, pentru că acesta are deja o echipă formată.

„Vă spun din start că sunt apolitic (…) pentru că nu vreau să fiu condus de o ideologie. Nu vin aici să fac politică, vin să muncesc să lucrez, să fac ordine. Partidul Nostru va fi Chișinăul”, a declarat Ivan Diacov.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram