Ivan Diacov, ex-procuror al municipiului Chișinău și fratele deputatului democrat Dumitru Diacov, este candidatul Partidului Nostru (PN) la Primăria Chișinău. Acesta a fost prezentat azi de președintele PN, Renato Usatîi.

„Domul Diacov nu este membru de partid (…). Pentru mie este important ca omul să-și demonstreze capacitățile profesioniste și nu contează, dacă este membru de partid sau nu”, a declarat Renato Usatîi.

La rândul său, Ivan Diacov spune că propunerea a venit din partea lui Renato Usatîi și a altor membri ai PN. Potențialul candidat spune că a acceptat pentru că e mai ușor să candidezi din partea unui partid, pentru că acesta are deja o echipă formată.

„Vă spun din start că sunt apolitic (…) pentru că nu vreau să fiu condus de o ideologie. Nu vin aici să fac politică, vin să muncesc să lucrez, să fac ordine. Partidul Nostru va fi Chișinăul”, a declarat Ivan Diacov.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!