Ivan Diacov, ex-procuror al municipiului Chișinău și fratele deputatului democrat Dumitru Diacov, este candidatul Partidului Nostru (PN) la Primăria Chișinău. Acesta a fost prezentat azi de președintele PN, Renato Usatîi.

„Domul Diacov nu este membru de partid (…). Pentru mie este important ca omul să-și demonstreze capacitățile profesioniste și nu contează, dacă este membru de partid sau nu”, a declarat Renato Usatîi.

La rândul său, Ivan Diacov spune că propunerea a venit din partea lui Renato Usatîi și a altor membri ai PN. Potențialul candidat spune că a acceptat pentru că e mai ușor să candidezi din partea unui partid, pentru că acesta are deja o echipă formată.

„Vă spun din start că sunt apolitic (…) pentru că nu vreau să fiu condus de o ideologie. Nu vin aici să fac politică, vin să muncesc să lucrez, să fac ordine. Partidul Nostru va fi Chișinăul”, a declarat Ivan Diacov.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!