Candidatul Partidului ȘOR la alegerile locale din municipiul Orhei, Pavel Verejan, declară că Ilan Șor, președintele partidului, este, ca și cum, în țară. 

„Domnul Ilan Șor, fiind chiar și acum, să spunem, în țară, el…”;

– „Păi este sau nu în țară?”;

– „Va comunicat el singur, nu? Prin postările sale… Deci, puteți să-i adresați, la fel, pe pagina lui, cu întrebările de rigoare”;

– „Dar nu ne-ați spun până acum unde este…”;

– „Dar de ce socotiți că trebuie eu să vă spun?”;

Colega de partid a lui Pavel Verejan, Marina Tauber, care este și șefa staff-lui electoral, a încercat să-l salveze de întrebările incomode ale jurnaliștilor: „Eu îmi cer scuze, dar eu, ca șefa staff-ului electoral, am nevoie de Pavel și noi mergem să muncim”.

„Nu este tema briefing-ului de astăzi. Cu siguranță, Dvs. puteți să-i oferiți, la fel, public, de altfel, cum și el iese public. Puteți să-i scrieți pe rețelele de socializare și el vă va răspunde. După câte eu cunosc el este aici, prin preajmă”, a mai spus Verejan.

Verejan a fost desemnat azi în calitate de candidat al PP Șor la funcția de primar al municipiului Orhei.

Ilan Șor a părăsit Republica Moldova la mijlocul lunii iunie. Acum, acesta s-ar afla în Israel. Între timp, deputatul a rămas fără imunitate parlamentară și a fost anunțat în căutare internațională.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!