/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Un polițist filmat la Aeroportul din Chișinău cum îl ajută pe un așa-zis ministru de la Tiraspol să treacă controlul frontierei

missing
10 septembrie 2019, ora 13:38

Un polițist de frontieră a fost filmat de camerele de supraveghere de la Aeroportul Internațional Chișinău cum „facilitează” trecerea frontierei de către așa-zisul ministru de interne de la Tiraspol Ruslan Mova, scrie Deschide.md.

Din imaginile video surprinse de camerele din Aeroport se vede cum polițistul de frontieră îl întâmpină pe așa-numitul demnitar din regiunea transnistreană și-l conduce la punctul de control al pașapoartelor, apoi îi ia acestuia documentul de călătorie și-l prezintă controlorilor. Ulterior, angajatul Poliției de Frontieră îi întoarce pașaportul „oaspetelui” de la Tiraspol.

Video: Youtube.com/Scheme MD

După apariția imaginilor în presă, reprezentanții Poliției de Frontieră (PF) au venit cu un comunicat în care spun că pe numele polițistului a fost pornită o anchetă de serviciu. Potrivit PF, cazul a avut loc pe 4 septembrie. Polițistul este suspectat de depășirea atribuțiilor de serviciu și facilitarea trecerii ilegale a frontierei de stat de către persoane care ocupă funcții în cadrul așa-numitului guvern de la Tiraspol.

„A fost creat un grup interdisciplinar de anchetă care investighează sub toate aspectele cazul dat pentru a identifica și demantela toată schema de implicare în ultimii ani a personalului Poliției de Frontieră și tragerea la răspundere în conformitate cu legislația în vigoare, inclusiv din punct de vedere penal, a celor responsabili. Despre rezultatele anchetei vom informa opinia publică”, se menționează în comunicatul de la Poliția de Frontieră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram