/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ PP ȘOR și-a anunțat candidatul la Primăria Chișinău. Anunțul a fost făcut tot de Ilan Șor

missing
11 septembrie 2019, ora 13:15

Candidatul Partidului ȘOR (PP ȘOR) la funcția de primar al municipiului Chișinău este Valeriu Climenco.

Anunțul a fost făcut astăzi de președintele PP ȘOR, Ilan Șor. Ca și aseară, când a fost anunțat candidatul PP ȘOR la Primăria Orhei, Șor a făcut anunțul prin intermediul unei înregistrări video, difuzată în cadrul unei conferințe de presă.

Pentru mine acest lucru este o onoare și o mare responsabilitate. Sper la un rezultat bun”, a spus Climenco.

Potențialul candidat a mers în prima parte a zilei la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală pentru a solicita înregistrarea în cursă. Acesta a spus că vrea să îmbunătățească lucrurile în Chișinău după modelul de dezvoltare a orașului Orhei.

Tot azi, la CECE a solicitat înregistrarea în cursa electorală și Valeriu Munteanu, candidat desemnat din partea Partidului Uniunea Salvați Basarabia (USB).

Candidatul PP ȘOR la funcția de primar al municipiului Orhei este Pavel Verejan.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram