Candidatul Partidului ȘOR (PP ȘOR) la funcția de primar al municipiului Chișinău este Valeriu Climenco.

Anunțul a fost făcut astăzi de președintele PP ȘOR, Ilan Șor. Ca și aseară, când a fost anunțat candidatul PP ȘOR la Primăria Orhei, Șor a făcut anunțul prin intermediul unei înregistrări video, difuzată în cadrul unei conferințe de presă.

Pentru mine acest lucru este o onoare și o mare responsabilitate. Sper la un rezultat bun”, a spus Climenco.

Potențialul candidat a mers în prima parte a zilei la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală pentru a solicita înregistrarea în cursă. Acesta a spus că vrea să îmbunătățească lucrurile în Chișinău după modelul de dezvoltare a orașului Orhei.

Tot azi, la CECE a solicitat înregistrarea în cursa electorală și Valeriu Munteanu, candidat desemnat din partea Partidului Uniunea Salvați Basarabia (USB).

Candidatul PP ȘOR la funcția de primar al municipiului Orhei este Pavel Verejan.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!