Un tânăr de 25 de ani din raionul Criuleni, a fost reținut de oamenii legii pentru că la sfârșitul lunii iulie ar fi furat mai multe bunuri dintr-o casă din comuna Ciorescu. Prejudiciul estimat este de peste 31 de mii de lei. Acum bărbatul riscă până la patru ani de închisoare. 

„Polițiștii au fost alertați de către proprietara, în vârstă de 66 de ani. Femeia a spus oamenilor legii că din locuință i-au fost sustrase mai multe bunuri materiale. Ulterior, forțele de ordine au stabilit că individul a pătruns în casă prin forțarea ușii de la intrare de unde a sustras tehnică de uz casnic, 12 sticle de băuturi alcoolice și alte bunuri materiale”, informează Poliția capitalei.

Individual a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. Tânărul și-a recunoscut vinovăția comunicând polițiștilor că o parte din bunurile sustrase a reușit să le vândă obținând un profit. Bărbatul nu este la prima abatere. Anterior el a fost judecat pentru infracțiuni similare.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!