/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Pavel Grigorciuc, învinuit că a bătut un procuror. Ce spune activistul

missing
11 septembrie 2019, ora 15:55

Activistul Pavel Grigorciuc a sărit astăzi la bătaie la procurorul Nicu Șendrea. Totul s-a întâmplat la sediul Curții de Apel Chișinău. Cazul a fost confirmat pentru TV8 de ofițerul de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati.

La fața locului a fost chemat un grup operativ al Poliției, pentru a aplana conflictul. Cazul este cercetat de Procuratura sectorului Botanica.

Pavel Grigorciuc a explicat pe Facebook că procurorul a încercat să-i ia telefonul și el și-a întors bunul: „Dacă asta înseamnă bătaie, atunci procurorii chiar au o problemă. Încă o dovadă a faptului că procurorii și judecătorii lui Plahotniuc continuă să saboteze schimbările din societate și încearcă să împiedice societatea civilă”.

Grigorciuc a atașat și un video care demonstrează că procurorul a încercat să-i ia telefonul. Din imagini nu se vede dacă activistul l-a lovit pe omul legii.

Amintim că Pavel Grigorciuc a fost reținut la sfârșitul lunii martie, după ce l-a bătut pe deputatul democrat Sergiu Sârbu. După ce a stat trei luni în izolator, a fost trecut în arest la domiciliu, iar ulterior – plasat sub control judiciar.

Grigorciuc este cercetat pentru huliganism și riscă până la cinci ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram