Alegerile din 20 octombrie 2019 vor fi o adevărată provocare pentru locuitorii din circumscripția nr. 33; acestora li se vor înmâna la secțiile de votare tocmai cinci buletine de vot: (1) buletin pentru alegerea primarului orașului Sîngera; (2) buletin pentru alegerea membrilor consiliului local din Sîngera; (3) buletin pentru alegerea primarului municipiului Chișinău, (4) buletin pentru alegerea Consiliului Municipal Chișinău și (5) buletin pentru alegerea deputatului pe circumscripția nr. 33. Reportera TV8.md Viorica Tătaru a mers în orașul Sîngera, parte a circumscripției nr. 33, pentru a afla ce spune electoratul de aici despre acest lucru. 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!