/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Alegerile din octombrie, o adevărată provocare pentru locuitorii din Sîngera. Aceștia vor avea tocmai 5 buletine de vot

missing
12 septembrie 2019, ora 15:32

Alegerile din 20 octombrie 2019 vor fi o adevărată provocare pentru locuitorii din circumscripția nr. 33; acestora li se vor înmâna la secțiile de votare tocmai cinci buletine de vot: (1) buletin pentru alegerea primarului orașului Sîngera; (2) buletin pentru alegerea membrilor consiliului local din Sîngera; (3) buletin pentru alegerea primarului municipiului Chișinău, (4) buletin pentru alegerea Consiliului Municipal Chișinău și (5) buletin pentru alegerea deputatului pe circumscripția nr. 33. Reportera TV8.md Viorica Tătaru a mers în orașul Sîngera, parte a circumscripției nr. 33, pentru a afla ce spune electoratul de aici despre acest lucru. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram