/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Alți trei candidați care vor să ocupe fotoliul lui Năstase în Parlament au fost înregistrați oficial în cursă electorală

13 septembrie 2019, ora 16:01

Alți trei candidați la funcția de deputat au fost înregistrați oficial în cursa electorală pe circumscripția uninominală nr.33 (Chișinău suburbii). Este vorba despre candidatul Veaceslav Nedelea, reprezentantul Partidului Democrat; Vasile Năstase, reprezentantul Blocului ACUM DA PAS, și Alexei Nicolae, candidat independent. 

Cei trei candidați au fost înregistrați oficial astăzi, 13 septembrie.

Prima candidată pe această circumscripție a fost socialista Svetlana Popa.

Candidații la funcția de deputat la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie vor începe campania electorală pe 20 septembrie.

Alegerile pe circumscripția nr. 33 se organizează repetat după ce Andrei Năstase, cel care a câștigat anterior această circumscripție, a devenit deputat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram