Discursul președintelui Igor Dodon, care va fi rostit în luna septembrie de la tribuna Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU), va fi coordonat cu Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE). Anunțul a fost făcut de către ministrul de Externe, Nicu Popescu, la emisiunea „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova. 

„Președintele Igor Dodon merge la Adunarea Generală a Națiunilor Unite ca reprezentant al țării, iar mesajul pe care îl va transmite trebuie să reprezinte interesul comun al cetățenilor. Noi acum discutăm exact parametrii acestui discurs și tezele exacte pentru acest forum”, a declarat Nicu Popescu.

În luna septembrie curent, Igor Dodon va întreprinde o vizită de lucru în SUA unde pentru prima dată din anul 2005, Președintele Republicii Moldova va rosti un discurs de la tribuna Adunării Generale a ONU.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!