/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Năstase nu se grăbește să se înregistreze la alegeri, pentru că mai are treabă la MAI. Va „trage o fugă” până în SUA, apoi se va înscrie

missing
13 septembrie 2019, ora 11:30

Ministrul de Interne, Andrei Năstase, candidatul desemnat a Blocului ACUM DA PAS pentru alegerile locale din Chișinău, zice că nu se grăbește să se înregistreze în cursa electorală pentru că mai are treburi la minister. 

Năstase spune că urmează să prezinte mai întâi un raport de activitate din funcția de ministru, apoi planifică săptămâna viitoare o deplasare în Statele Unite ale Americii (SUA), iar când va reveni, va solicita înregistrarea în cursa electorală. „Luni dimineața va fi raportul. Mai de făcut niște lucruri importante. Trebuie să merg în SUA, voi avea discuții cu reprezentanți ai instituțiilor importante de acolo printre care cu FBI în ce privește cooperarea dintre SUA și Moldova pe dimensiunea furtului miliardului, a spălătoriei rusești și apoi voi face toate procedurile corespunzătoare”, a spus Andrei Năstase la emisiunea În PROfunzime de la PRO TV Chișinău.

Liderul Partidului Platforma DA a confirmat că se va lansa în campania electorală, dacă va fi înregistrat, la Teatrul Verde din Chișinău.

În prezent, Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală (CECEM) Chișinău a înregistrat trei candidați la funcția de primar al capitalei: Ion Ceban, Andrei Donică și Teodor Cîrnaț.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram