Ministrul de Interne, Andrei Năstase, candidatul desemnat a Blocului ACUM DA PAS pentru alegerile locale din Chișinău, zice că nu se grăbește să se înregistreze în cursa electorală pentru că mai are treburi la minister. 

Năstase spune că urmează să prezinte mai întâi un raport de activitate din funcția de ministru, apoi planifică săptămâna viitoare o deplasare în Statele Unite ale Americii (SUA), iar când va reveni, va solicita înregistrarea în cursa electorală. „Luni dimineața va fi raportul. Mai de făcut niște lucruri importante. Trebuie să merg în SUA, voi avea discuții cu reprezentanți ai instituțiilor importante de acolo printre care cu FBI în ce privește cooperarea dintre SUA și Moldova pe dimensiunea furtului miliardului, a spălătoriei rusești și apoi voi face toate procedurile corespunzătoare”, a spus Andrei Năstase la emisiunea În PROfunzime de la PRO TV Chișinău.

Liderul Partidului Platforma DA a confirmat că se va lansa în campania electorală, dacă va fi înregistrat, la Teatrul Verde din Chișinău.

În prezent, Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală (CECEM) Chișinău a înregistrat trei candidați la funcția de primar al capitalei: Ion Ceban, Andrei Donică și Teodor Cîrnaț.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!