Activistul civic Vitalie Voznoi a depus astăzi actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală Chișinău (CECEM) pentru a fi înregistrat în calitate de concurent electoral. El va candida la alegerile locale din Chișinău, de pe 20 octombrie, pentru funcția de primar din partea partidului „Stânga Europeană”. 

„Problemele despre care noi trebuie să vorbim țin de transportul public, ecologie, spații publice și desigur transparență. Dacă noi vom obține toate acestea, atunci vom avea încredere de la cetățeni pentru primar și consilieri. Noi de câțiva ani nu avem încredere în administrația orașului. Important este acum să nu vorbim de geopolitică și limbă. Mulțumesc partidului „Stânga Europeană” pentru susținere”, a spus activistul civic.

Totodată, Vitalie Voznoi a declarat că a hotărât să candideze la funcția de edil al capitalei după ce a fost susținut de către mai mulți reprezentanți ai societății civile.

Sursa video: Facebook/ Виталий Возной

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!